Je bent architect

Je bent architect

Je bent een architect

Pieter is al jarenlang druk in de weer als succesvol architect in heel Vlaanderen. Vele jaren geleden vroeg hij zich af waarom hij voor zichzelf geen duidelijk  uitgetekend plan had voor zijn financiën ? Zo kwam het dat Pieter en Drees Life Services elkaar vonden en we aan de slag gingen. Vandaag heeft Pieter een financieel routeplan dat hem richting geeft en heeft hij aan Drees Life Services een luisterend oor voor al zijn financiële vraagstukken dei tussendoor opduiken.

Bij Drees Life Services kennen we jouw werkomgeving als geen ander.  Je evolueert als architect in jouw vak, en tegelijk evolueert jouw financiële loopbaan. De architecten die we vandaag als cliënt servicen, zijn gepassioneerd met hun vak bezig en maken iedere dag plannen op maat van de wensen en verwachtingen van hun cliënten. Wij doen net hetzelfde maar dan in functie van van jouw financieel plan. Bekijk daarom dit korte filmpje en voel je vrij om contact met ons op te nemen.
​​​​​​​
Zo’n eerste kennismakend gesprek is op onze kosten en volledig vrijblijvend van zowel jouw zijde als van onze kant.

Onder onze cliënten bevinden zich :

  • Stagairs
  • Architecten met hun eigen ‘one-man’ kantoor
  • Geassocieerde architecten
  • Architecten het roer van een architectengroep

Welke verzekeraar zet voor de architecten de beste polis in de markt ? Wat bij werkonbekwaamheid, overlijden of hospitalisatie. Met Drees Life Services houden we jouw totaal plan in beste vorm en overzichtelijk, ten allen tijde !​​​​​

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.