Pensioen & Risicomanagement

Pensioen & Risicomanagement

Pensioen- & risicomanagement

Aangaande pensioenen en de mogelijke aanvullingen daarop krijgen we elke week vragen.  Mensen vragen zich terecht af hoe het straks gesteld zal zijn met hun wettelijk pensioen. Gaat het voldoende zijn ?  Geld sparen ?  Hoe doe je dat best vandaag ? Moeten we er anders tegenaan kijken dan onze ouders deden ? Waar krijgen we een neutraal advies, zonder verkooppraatjes …   bij Drees Life Services maak je alvast een goede start !

Mensen hebben vandaag de dag al gehoord van de ‘pensioenkloof’. Gelukkig kan jezelf heel wat doen ter verbetering van jouw financiële toekomst. Bij Drees Life Services zorgen we ervoor dat jouw piste naar een verbeterd pensioen de beste weg is voor jou en jouw gezin. Rekening houdend met jouw behoeften, verlangens en mogelijkheden, nu en in de toekomst. Als je het met ons eens bent dat jouw financiële onafhankelijkheid te belangrijk is om enkel terug te vallen op de bescherming vanwege het wettelijke stelsel, dan zijn wij jouw geknipte gesprekspartner.
Je geniet van een sociale bescherming die naar gelang jouw statuut al wat beter of minder is dan die van jouw buurman. De financiële consequenties van een tegenvaller zoals een ziekte, ongeval of ernstige hospitalisatie, die helpen we dragen. Klik in een van de vakken hiernaast voor verdere informatie in functie van jouw beroep/sociaal statuut.  Eerst even dit filmpje bekijken ?   Met een glimlach op het gezicht surf je allicht vlotter doorheen onze site … have fun !

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.