Onafhankelijk Financieel Advies & Planning | Drees Life Services

Onze aanpak?
Wij luisteren!

Pensioen & risicomanagement

Ontdek Meer

Beleggen en sparen

Ontdek Meer

Financial Life Planning

Ontdek Meer

Successieplanning

Ontdek Meer

over jou.ons

Focus op jouw financiële toekomst

Succesvol mensen adviseren inzake hun financiën heeft alles te maken met hun wensen en behoeften écht kennen. Nooit was er een beter moment om in gesprek te gaan  dan vandaag.

Ontdek meer

Onafhankelijk
​​​​​​​financieel advies

We hoeven geen verantwoording af te leggen aan welke financiële instelling of verzekeraar dan ook. We zijn volledig onafhankelijk, jouw belangen staan centraal.

Zelfstandige / Vrij beroep

Als zelfstandig ondernemer heb je veel elementen van je succes zelf in de hand. Daar ben je het liefst mee bezig, niet met allerhande financiële aspecten. Laat ons dé route uitstippelen die maximaal aan jouw verwachtingen en financiën tegemoet komt. 

Medisch beroep

Ongeacht je specialiteit als arts, tandarts, apotheker of kinesist, Drees Life Services helpt je door een duidelijk beeld te verschaffen van je huidige financiële situatie. Waarheen brengt je actuele pad je als alles blijft goed gaan? En hoe hou je die situatie optimaal als er onderweg brokken vallen?

Architect

De architecten die we vandaag servicen, zijn gepassioneerd met hun vak bezig en maken iedere dag plannen op maat van de wensen en verwachtingen van hun cliënten. Wij doen net hetzelfde, maar dan in functie van jouw financieel plan. 

Werkgever

Gemotiveerde medewerkers extra belonen zonder er gigantische extra sociale bijdragen op te betalen? Met een groepsverzekering kan het, mits nauwgezet opgesteld en aangepast aan de noden en verlangens van jouw bedrijf. 

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.