Kwaliteit dienstverlening

Inventarisatie

Onze kracht? Wij luisteren!

Onze samenwerking start altijd vanuit een inventariserend en kennismakend gesprek. We verkrijgen écht dieptezicht over jouw ideeën omtrent financiën, geld en alle waarden die jij hoog in jouw vaandel draagt.
We gebruiken voluit de meest onderschatte, krachtigste maar tegelijk vaakst vergeten adviseurstechniek: wij luisteren...

De richting en de kwaliteit van onze dienstverlening wordt ongetwijfeld weerspiegeld in de kwaliteit van onze cliënten.
​​​​​​​Drees Life Services werkt bijna uitsluitend voor zelfstandigen, ondernemers, medische & vrije beroepen en kaderleden. Graag genoeg besteden we tijd aan een particuliere vraag, maar we stellen vast dat er een organische groei is bij onze hoofdgroep die ons behoorlijk opeist.

Financiële inventarisatie speelt een cruciale rol in het bereiken van je ideale leven. De inventarisatie zelf is een behoorlijk persoonlijk proces. Voor elke cliënt is het een confrontatie met al de aanschafbeslissingen die hij/zij tot op heden genomen heeft.

​​​​​​​De inventarisatie vormt het vertrekpunt bij het vorm geven van je ideale leven om tal van redenen:


1. Financiële inventarisatie helpt je om een helder beeld te krijgen van je huidige financiële status. Die financiële status zal al dan niet passend zijn voor jouw ideale leven.
​​​​​​​

2. Zodra je beeld van dat ideale leven hebt omschreven, zal de inventarisatie je helpen om een plan te maken om dat ideale leven in het centrum van alles te plaatsen. 
​​​​​​​

3. De juiste uitlijnen van jouw financiën op basis van jouw inventarisatie zal ook bijdragen aan je algehele financiële welzijn. Vanuit die grondige inventarisatie starten brengt altijd gemoedsrust.  

In samenwerking met Drees Life Services kan je jouw financiële inventarisatie opstellen. We leveren het nodige inzicht en begeleiden je in het proces om je te helpen grip te krijgen op je financiële situatie en doelgerichte stappen te zetten naar jouw ideaal leven.
​​​​​​​

Als financial life planners doen we dan ook net dat beetje meer met die inventaris van jou: 


1. Wij kijken niet alleen naar wat je bezit en wat je verschuldigd bent, maar nemen ook in overweging hoe je huidige gedrag, gewoonten en keuzes je financiële toekomst kunnen beïnvloeden.
​​​​​​​

2. Bovendien weten we dat jouw ideale leven een dynamisch verhaal zal zijn. Dat er zich aanpassingen zullen opdringen waar we vandaag nog geen weet van hebben. Deze veranderingen kunnen dingen zijn zoals het opstarten van een nieuw bedrijf, het kopen van een huis, het krijgen van kinderen of kinderen die gaan verder studeren.  Daarom werken wij jouw financiële inventarisatie elke dag bij.  Jouw persoonlijke digitale kluis vertelt je wanneer je maar wilt, waar je staat en waar jouw route heen leidt. 
​​​​​​​

In het volgende onderdeel van onze aanpak  - Continue opvolging – vertellen we u graag meer hierover.  

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.