Successieplanning

Successieplanning​​​​​​​

Successieplanning

Je wilt zeker zijn dat jouw successieplanning optimaal geregeld wordt. Omdat we elk dossier vakoverschrijdend willen kunnen aanpakken, tegelijk aan successieplanning ,financiële planning en of belastingoptimalisatie enz… willen doen, werden geen kosten noch moeite gespaard om topsoftware in huis te halen. We vonden deze software bij dé Vlaamse instelling die financiële planners opleidt, Stremersch, Van Broekhoven & Partners.

Deze successie-tool helpt ons om in alle onafhankelijkheid maar vooral haarscherp in beeld te brengen hoe jouw kaarten op tafel liggen, moest je komen weg te vallen. Pas als je dat gemeten hebt, kan je gaan nadenken over wat je daar al dan niet wenst te doen. Soms is niets doen op zich de beste keuze, laat dat duidelijk zijn. We hebben ook al mensen aangenaam verrast omdat hun successiefactuur danig bleek mee te vallen. Voor andere hebben we dat aangename gevoel net gecreëerd door wél ingrepen te doen die generatie-overschrijdend waren en belangrijke besparingen opleverden.
​​​​​​​
Tegelijkertijd beweren we niet van alle markten thuis te zijn en aarzelen desgevallens niet om externen erbij te halen indien een en ander écht te complex zou blijken te zijn. Onze toezichthoudende positie tijdens zo’n proces is dan extra waardevol voor onze cliënt.

Voornaamste redenen om met Drees Life Services te praten zijn aldus:

Via onze berekeningen kom je te weten hoe de successiefactuur d’er vandaag zou uitzien.

Je bekomt tegelijk een helder overzicht van jouw vermogenstoestand.

Je verkrijgt advies van een integere AFP die bovendien als eerste werd gecertificeerd in België tot RLP® d.w.z. die over vakkennis beschikt die nog maar drie andere mensen in België aan de dag leggen. (zie onze website)

De successieplanning kan deel uitmaken van jouw ‘totaal plan’, en dat creëert gemoedsrust.

Je kunt kiezen om na de uitgewerkte berekeningen, zo vaak als je wilt terug te komen voor een herberekening n.a.v. nieuwe ontwikkelingen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.