Rentenieren

Financial Life Planning

Voor de meesten is rentenieren niet noodzakelijk het bezitten van een zeiljacht in een Zuid Franse havenstad. Het gaat erom een vermogen te hebben dat voldoende inkomsten genereerd om je kosten te dekken zonder dat je ervoor moet werken. Daarenboven moet het ook nog een beetje schokbestendig zijn zodat een onverwachte kost zoals een nieuwe auto, geen probleem stelt. Rentenieren gaat aldus over een permanente stroom van inkomsten, eerder dan het hebben van een kapitaal.  Toegegeven, het ene zal niet evident zijn, als het andere er niet is. Maar de échte zekerheid verkrijg je pas als je van jouw inkomstenstroom verzekerd bent.  Kortom met Drees Life Services samenwerken betekent een plan opzetten dat hier naartoe werkt.

Als dit vooruitzicht u een redelijk of een mooie minimale doelstelling lijkt, dan contacteert u ons best vandaag nog voor een kennismakend gesprek.
Meer weten over jouw rentenierstraject ?

Inventarisatie

We starten vanuit een inventariserend en kennismakend gesprek. We verkrijgen écht dieptezicht over jouw ideeën omtrent financiën, geld en alle waarden die jij hoog in jouw vaandel draagt.
We gebruiken voluit de meest onderschatte, krachtigste maar tegelijk vaakst vergeten adviseurstechniek : wij luisteren …..
​​​​​​​
Alleen zo komen we ertoe om al jouw financiële middelen op jouw persoonlijke doelstellingen en jouw ideale levenspad af te stemmen.

Jouw financiële doelstellingen linken aan jouw levensdoelstellingen.

Overleg & Planning

Er zullen ongetwijfeld hordes genomen moeten worden. Tussendoelen gesteld worden en concrete acties ondernomen worden. We brengen die in deze fase allemaal in beeld. Als cliënt krijg je op deze manier ook het vertrouwen omdat je ziet waar je naartoe werkt en wat het zal teweeg brengen.

Quasi alle cliënten nemen dan met plezier actie, simpelweg omdat je vanaf dag 1 aan jouw eigen traject werkt, dàt traject dat jou gelukkig maakt.

Een aantal praktische plannen laten samenvloeien met uw financiële doelstellingen.

Opmaak Plan

De passende portfolio van financiële diensten zullen worden bijeengebracht in het kader van uw persoonlijk plan. Wat we in beeld hebben gebracht in de vorige fase wordt alsmaar concreter. Als cliënt ontstaat hier de grote geruststelling omdat de puzzel op z’n plaats valt. Vele mensen hebben dat gevoel nog nooit gehad.

Een portefeuille krijgt volledig vorm en aanpassingen worden gedaan om de gewenste en optimale porfolio samen te stellen.

Activering Plan

De passende portfolio van financiële diensten zullen worden opgenomen en voor jou aan het werk gezet worden. Het beeld van de passende portfolio vertaald zich in concrete aankopen, spreiding van beleggingen, afdekkingen van risico’s. We onderverdelen uw vermogen in functie van cashbehoeften en eventuele projecten die je ons hebt laten opnemen in jouw planning.
Een portefeuille krijgt volledig vorm en aanpassingen worden gedaan om de gewenste en optimale porfolio samen te stellen.

Bewaking Plan

Een passende portfolio blijft maar passend als we bij tijd en stond evalueren ! Vele aspecten kunnen doorheen de tijd veranderen, uw behoeften of verwachtingen vooraleerst. 

Dan zijn er mogelijke fiscale wijzigingen of andere aspecten die ons aanzetten om een gesprek te hebben over jouw plan. We zorgen ervoor dat de puzzel op z’n plaats blijft vallen !   Welkom !

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.