Advisor Financial Planning

Continue opvolging

Regelmatige besprekingen

Een inventarisatie is een goed vertrekpunt, maar ook niet meer dan dàt! 

Je ideale leven vorm geven is een werk van elke dag en verdient een jaarlijks of halfjaarlijkse bespreking. Vele aspecten ‘des levens’ veranderen doorheen de tijd, jouw behoeften of verwachtingen vooreerst.

Er zullen ongetwijfeld hordes genomen moeten worden. Tussendoelen gesteld worden en concrete acties ondernomen worden. We houden tezamen met jou, via je digitale kluis, de vinger aan de pols. Onze cliënten krijgen hier ook het vertrouwen omdat ze zien waar ze naartoe werken en wat ze teweeg brengen.

Quasi alle cliënten nemen dan met plezier actie, simpelweg omdat je vanaf dag 1 aan jouw eigen traject werkt, dàt traject dat jouw ideale leven centraal stelt, niet over tien of twintig jaar, maar vanaf vandaag!!! 

Waar die continue-opvolging nog aan bijdraagt:​​​​​​​

1. de continue opvolging vanuit uw eigen digitale kluis is gericht op het helpen bereiken van je persoonlijke financiële doelen, groot en klein, kortbij en veraf. Door te begrijpen waar je vandaag staat, kan je realistisch toewerken naar talrijke doelen.

2. Geldzorgen kunnen een grote bron van stress zijn. Door een goede opvolging helpen we deze stress te minimaliseren.

3. Het hebben van een financiële opvolging kan je ook helpen om potentiële risico's te identificeren. Dit kan je helpen om je voor te bereiden op eventuele financiële tegenslagen in de toekomst.

4. Als het gaat om het plannen van je erfenis, maakt een financiële inventarisatie het gemakkelijker om te bepalen wie wat krijgt en kan het helpen om mogelijke geschillen tussen erfgenamen te voorkomen.
​​​​​​​

Dus, hoewel het misschien ingewikkeld of tijdrovend lijkt, kan jouw digitale kluis, die we jaarlijks minstens één keer uitgebreid bespreken en evalueren, je helpen controle te krijgen over je geld en een duidelijk pad naar financiële gezondheid en welzijn te creëren.​​​​​​​

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.