Zelfstandige ​​​​​​​

Zelfstandige ​​​​​​/ Vrij beroep

Je bent een zelfstandige /
​​​​​​​oefent een vrij beroep uit

Als het een beetje meezit heb je vele elementen van jouw succes zelf in de hand. We begrijpen ook dat je daar ook het liefst mee bezig bent en geen massa’s tijd wilt doorbrengen aan jouw bureel met allerhande financiële aspecten. Drees Life Services stippelt dé route uit die maximaal aan jouw verwachtingen en jouw financiën tegemoet komt. Je kan hier een kort filmpje bekijken over onze aanpak.

Binnen Drees Life Services is het de zaakvoerder, Jos Drees, die je assisteert bij de inventarisatie en de eerste analyse. Als Advisor Financial Planning, kijkt hij heel breed met je mee naar jouw positie. Met kennis omtrent personenbelasting, vennootschapsbelasting, erfrecht, successierecht en huwelijksvermogensrecht adviseren we.

Zolang je zonder een vennootschap werkt raden we de meeste zelfstandige cliënten aan om vanuit fiscaal standpunt, via een ‘Vrij Aanvullend Pensioen’ een aantal aspecten fiscaal te structureren. Werkt u wél al met een vennootschap, zullen we ook binnen de vennootschapsbelasting de maximale optimalisaties nastreven. Belangrijk voor jouw als cliënt, het zal altijd die piste zijn die het best bij jou past. Bovendien met die verzekeringsmaatschappij die naar onze mening de beste papieren heeft om jouw zaak vooruit te helpen. Daarom zijn we erkend makelaar, daarop rekenen al onze cliënten al vele jaren. Contacteer ons.
​​​​​​​
Je bent een (startende) zelfstandige?

Ben jij een (startende) zelfstandige? Maak een afspraak!
Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.