Drees Life Services: Uw financieel adviseur en pensioenplanner

Over ons

Zelfstandigen, ondernemers, vrije beroepen en kaderleden

Drees Life Services wordt vooral geapprecieerd als makelaar in aanvullende pensioen-voorzieningen en diverse risico’s, verbonden aan jou als persoon. Maar er is meer …

De richting en de kwaliteit van onze dienstverlening wordt ongetwijfeld weerspiegeld in de kwaliteit van onze cliënten. Drees Life Services werkt bijna uitsluitend voor zelfstandigen, ondernemers, medische & vrije beroepen en kaderleden.

Jos Drees: “Tijden ons ‘kennismakend-gesprek’ luisteren we uitermate aandachtig naar hetgeen je ons vertelt. We stellen allicht ook zo nu en dan een vraag die je niet zou verwachten. Enkel omdat jouw antwoord ons zal toelaten jouw situatie nog beter in te schatten. Ons hoogste doel is immers écht op jouw persoon onze antwoorden te formuleren. We hebben een reputatie hoog te houden als financieel adviseur. Niet alleen op vlak van coaching inzake pensioenplanning en risicoadvies, maar zeker als het erop aankomt jouw ‘totaal plan’ op te stellen en vervolgens op een heel eigen wijze helder in beeld te brengen."
​​​​
We zijn pas tevreden als het voor al onze cliënten een vanzelfsprekendheid is om ons te contacteren met eender welke vraag omtrent hun financiën of toekomstplannen in de brede zin van het woord. Onze periodieke update gesprekken helpen om de vinger aan de pols te houden en je met raad en daad bij te staan tijdens iedere fase in jouw leven.

Uit een rondvraag onder onze cliënten bleek dat de inventarisatiesessies en het aanleveren van een digitale kluis voor onze cliënt zijn volledige vermogen, het felst geapprecieerd worden.

De digitale weg is super efficiënt en laat de cliënt toe op eender welk moment een up-to-date plaatje te kunnen bekijken van zijn vermogenstoestand. Via de digitale kluis heeft onze cliënt één centrale plaats waar hij/zij al snel al zijn documenten veilig kan opslaan.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.