RLP Master in Life Planning

Overtuigd van wat​​​​​​​

RLP® & Master in Life Planning

Als RLP, Registered Life Planner, zijn we opgeleid om mensen te helpen hun financiën te doen samensmelten met hun verwachtingen ten aanzien van het leven dat ze willen leiden. Voor velen kan dit nogal filosofisch klinken of zelfs niet evident om te doorgronden. Het is alleszins de reden waarom we deze methodologie zijn gaan bestuderen bij de mensen van het Kinder Institute of Life Planning®.  Gelukkig komen zij meerdere malen per jaar naar London zodat we daar vier keer per jaar heentrekken voor een permanente bijscholing.

​​​​​​​Wij, bij Drees Life Services, geloven in diepgaande cliëntenrelaties met uitvoerige gesprekken.
​​​​​​​
Wij geloven dat empathie een eerste kwaliteit is van waaruit we vertrekken.(wat is emphatie ? hieronder een kort Engelstalig filmpje)

 Voor onze cliënten die uit onze menukaart het ‘gerecht’ Life Planning hebben gekozen, zijn we de vertrouwenspersoon die hen helpt verantwoord te ondernemen en tegelijk voluit te leven. Het kan niet de bedoeling zijn dat je pas na de pensionering begint van het leven te genieten. Wij tonen onze cliënten aan waar de opportuniteiten voor hen liggen om een vervuld leven te leiden en waarin hun financiën het smeermiddel zijn en niet langer een doel op zich. Dit is een enorme bron van energie voor zowel ons als onze Life Planning cliënten.
​​​​​​​
Daarom zijn we in 2008-2009 als eersten in België voor de certificering van RLP®, Registered Life Planner ®, gegaan. Onderstaande illustratie vind je elders op deze site ook, maar ze is danig kernachtig dat we ze ook hier afbeelden.
Drees Life Services en de Financial Life Planning methodologie gelooft in een aanpak die de link legt tussen deze drie essentiële drijfveren:

​​​​​​​Aan het aspect Financial Life Planning zullen we een website apart gaan wijden die uitvoerig hierop zal ingaan en je toelaat jezelf hierin te verdiepen. Er gaat natuurlijks niets boven een persoonlijk onderhoud om dit toe te lichten.
Wens je dat we je op de hoogte brengen van het verschijnen van deze website, de eerste Belgische site over Financial Life Planning, dan nodige we je uit ons een maltje te laten geworden: info@dreeslifeservices.be. 

Jos Drees; oprichter van Drees Life Services is gecertificeerd als: Master in Financial Life Planning, titel uitgereikt door het kinder Institute of Life Planning (Boston, V.S.)

George Kinder, Internationaal erkend als de ‘vader’ van ‘the Life Planning movement’. De in Harvard afgestudeerde George Kinder is de oprichter van het ‘Kinder Institute of Life Planning’. Hij was een praktiserende financiële planner en accountant gedurende meer dan 30 jaar. De KI trainingen worden gezien als de wereldwijde standaard inzake client-adviseur relationele expertise.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laatste Nieuws

BLIJF IN HET NU

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.